Camping Jachthaven Spijkerboor

Camping Jachthaven Spijkerboor

Bent u in de drukke Randstad op zoek naar een heerlijk rustgevend recreatiegebied met voor elk wat wils en waar u bovendien volop kunt genieten van het water (varen, kanoën, vissen, zwemmen) en heerlijk kunt fietsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons bedrijf ligt namelijk midden in het Groene Hart van Zuid-Holland, direct aan de Kagerplassen. Ons terrein is in tweeën opgesplitst: vooraan hebben we de jachthaven, zomerhuisjes, seizoenplaatsen en toeristische plaatsen en achteraan zijn in een nog rustiger gelegen gebied alle vaste standplaatsen voor mobiele bungalows (chalets) en stacaravans geconcentreerd. Door de opsplitsing van het terrein heeft men niet alleen vanaf de camping maar ook vanaf de Kagerplassen uitzicht op de dorpen Oud-Ade en Rijpwetering met de molens, kerktorens en roodbonte koeien in het prachtige polderlandschap.

Onze camping is een echte gezinscamping. Er komen vooral in het hoogseizoen heel wat gezinnen met kinderen. Voor deze kinderen is er genoeg ruimte om heerlijk te kunnen spelen; er is een gezellig speeltuintje voor de kleintjes en sinds een paar jaar is er een prachtige nieuwe speeltuin bijgekomen voor ook de wat grotere jeugd. Bij warm weer kan er volop gezwommen worden in het meer De Kaag. En in de zomervakantie zorgen we voor allerlei activiteiten tijdens een speciaal vakantieprogramma in en rond de kantine. Uitstekende sanitaire voorzieningen mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Camping Jachthaven Spijkerboor

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De de-camping-van.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Camping Jachthaven Spijkerboor
Boekhorsterweg 21
2362AH Warmond

+31 (0)71 5018869

Deel deze pagina

Camping+Jachthaven+Spijkerboor img