Camping Blaauw

Camping Blaauw

Eén van de mooiste bos- en waterrijke gebieden van Friesland ligt ongetwijfeld in de gemeente Skarsterlân, tussen het Tjeukemeer en de Langweerderwielen, in de omgeving van Sint Nicolaasga en Langweer. De bekoorlijke combinatie van bos en meren biedt volop mogelijkheden om ontspanning te vinden. Ons bungalowpark, waar drie types bunglows staan: Boerderij, Landhuis en Ex-Patria, is uitstekend geschikt is voor de wandelaar, de fietser, de paardensportliefhebber, de golfer en de watersporter.

Skarsterlân is ook rijkelijk bedeeld met stedelijk schoon. Plaatsen als Joure, Sneek en Heerenveen, met hun historische panden en bezienswaardigheden, maar ook met hun gezellige centra, musea en parken, liggen op korte afstand.
Bij de balie van de receptie kunt u alle informatie vinden over de vele mogelijkheden in de nabije omgeving.

In dit prachtige recreatiegebied in Friesland is het eeuwenoude Landgoed Eysinga-State gesitueerd, waar drie types vakantiehuizen verhuurd worden.

Centraal in het Friese merengebied ligt, omgeven door bossen, weidevelden en water, het historische, adelijke Landgoed Eysinga-State met daarop onze prachtige natuurcamping Blaauw. Naast de ruime en beschutte kampeerplaatsen rondom de rustieke boerderij, wordt de camping ook gekenmerkt door het goede samengaan van de natuur en het vakantieplezier.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Camping Blaauw

  • boot- en fietsverhuur
  • brasserie
  • bungalowpark, boerderij
  • camping blaauw
  • landhuis en expatria
  • sport en ontspanning
  • vakantiebungalows
  • Overnachten

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De de-camping-van.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Camping Blaauw
Langwarderdyk 4
8521NE Sint Nicolaasga

+31 (0)513 431361

Deel deze pagina

Camping+Blaauw img