Het Spikkerdal

Geopend tot 18.00

campings - Het Spikkerdal - kaartoverzicht

Het Spikkerdal

Het Spikkerdal: Bezoekerscentrum, Camping en Boerderijterras gelegen op een steenworp van het Pieterpad.
Het Spikkerdal ligt in het mooie Midden-Limburgse land, net buiten Roermond. De mogelijkheden voor wandelaars en fietsers zijn onbegrensd. Een voorbeeld is nationaal park De Meinweg, op vijftien minuten fietsen van het Spikkerdal. Daarnaast behoort een bezoek aan Roermond, met zijn mooie centrum en Outlet-centrum, ook tot de mogelijkheden.

Camping
Het kamperen zelf is natuurlijk ook belangrijk. Op camping Het Spikkerdal staat u tussen de fruitbomen! Dit staat garant voor een heerlijke vakantie. Vanzelfsprekend is de camping van alle gemakken voorzien, zoals douches, toiletten, afwasgelegenheid, wasmachine en wasdroger en stroompunten.

Boerderij
Het boerenbedrijf kent een langere geschiedenis dan Het Spikkerdal. In 1952 zijn Jack en Bertha Theelen met boeren begonnen. Er was van alles wat; koeien, varkens, kippen, fruitteelt en akkerbouw. In latere jaren is nadruk steeds meer op het pluimvee en de fruitteelt komen te liggen.

Als Pieter Theelen, zoon van Jack en Bertha, en zijn vrouw Marleen het boerenbedrijf overnemen, begint Marleen met de verkoop van fruit en groenten aan huis. Dit blijkt een succes, en na verloop van tijd heeft het bedrijf het pluimvee, de fruitteelt en de fruit en groentenwinkel als belangrijkste takken.

Tegenwoordig is de opzet van het boerenbedrijf veranderd. Er is nu ook een recreatieve tak bijgekomen, namelijk het Spikkerdal. Jeroen Theelen, zoon van Pieter en Marleen, heeft de verantwoordelijkheid over deze recreatieve tak. Het Spikkerdal bestaat uit een camping, een boerderijterras en een bezoekerscentrum.

Boerderijwinkel
De groente- en fruitwinkel is een onderdeel van het bedrijf dat zich in de loop de jaren heeft ontwikkeld. Bertha Theelen verkocht vroeger al eieren, fruit en aardappelen aan huis. Dit is altijd kleinschalig geweest. Nadat Pieter en Marleen Theelen in het bedrijf stapten, is Marleen begonnen om een echte boerderijwinkel te realiseren. Het uitbreiden van het assortiment begon met een kist met kroppen sla, en is uitgegroeid tot wat het tegenwoordig is.

Het assortiment in de winkel bestaat uit groente, eieren, aardappelen en natuurlijk ons eigen fruit.
De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op zaterdag zijn wij van 8.30 uur tot 17.00 uur geopend, de andere dagen zijn wij van 8.30 uur tot 18.00 uur geopend. Kom gerust een keer kijken, U bent van harte welkom!

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Het Spikkerdal

  • betaald gebruik van de wasmachine, wasdroger en elektriciteit.

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandagGesloten
dinsdag8.30 - 18.00
woensdag8.30 - 18.00
donderdag8.30 - 18.00
vrijdag8.30 - 18.00
zaterdag8.30 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De de-camping-van.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Het Spikkerdal
Spik 165/A
6042KT Roermond

+31 (0)475 690741

Deel deze pagina

Het+Spikkerdal img