Taniaburg

Geopend tot 17.00

campings - Taniaburg - kaartoverzicht

Taniaburg

http://www.campingtaniaburg.nlAan de westkant, van de op een terp gelegen, boerderij Taniaburg, ligt het campingveld aan het water. Zo was het veld bij de opening in 1998 nog een kale vlakte met kleine bomen en struiken. Inmiddels kan men de andere kant van het veld door de bomen niet meer zien. Er zijn op deze manier leuke hoekjes gecreerd waar men met de caravan of tent van enige privacy kan genieten. De tentkampeerders komen via 't Boslaantje bij een grasveld langs het water. Hier kunt u altijd van het mooie uitzicht en de natuur genieten. Tevens heeft de trekkershut zijn eigen plek op het veld veroverd, met uitzicht over de camping en het water. 

Het water bij de camping staat in verbinding met de Dokkumer EE, hierdoor is de camping ook voor kanovaarders uitstekend te bereiken. Daarnaast ligt de camping praktisch aan de route van de Elfsteden-fietstocht en de LF3 Rietlandroute.
Faciliteiten
Het kampeerveld biedt ruimte aan 17 caravan's of tenten, deze plekken zijn allemaal voorzien van een electra-aansluiting. De sanitaire voorziening is aan de westkant van de boerenschuur gebouwd en zodoende voor alle campinggasten goed te bereiken. U vindt hier twee ruimtes, één ruimte met vier toiletten en de chemische stortplaats. De andere ruimte bevat de vier douches en zeven wastafels, gescheiden voor heren en dames. Voor het gebruik van warm water voor de afwas of de douche zijn geen etra kosten verbonden.

Voor campers is een eigen verhard terrein aangelegd met plaats voor 10 campers deze plekken zijn allemaal voorzien van een electra-aansluiting

Voor de campinggasten en andere bezoekers heeft de camping  en binnenruimte.

Op loopafstand van Camping Taniaburg is een winkelcentrum gelegen.  
 

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdag8.00 - 17.00
zondag8.00 - 17.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De de-camping-van.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Taniaburg
Vierhuisterweg 72
8919AH Leeuwarden

+31 (0)58 2662246

Deel deze pagina

Taniaburg img