Paasheuvelgroep Campings

Paasheuvelgroep Campings

Camping de Paasheuvel is onderdeel van De Paasheuvelgroep. Een organisatie met vijf schitterende campings op de mooiste plekjes van Nederland en groepsaccommodaties op vier locaties. Gastvrijheid, betaalbaarheid en sfeer zijn daarbij het uitgangspunt, maar niet zonder dankbaar gebruik te maken van de aanwezige natuur.

Camping De Paasheuvel ligt midden op De Veluwe in het gezellige dorp Vierhouten. Vlakbij vindt u de zo kenmerkende natuur waar De Veluwe om bekend is. Heide, bos en vele wandel- en fietspaden. Vanaf camping De Paasheuvel kunt u direct genieten van dit natuurgebied. De camping kenmerkt zich door kleinere velden en een natuurlijke inrichting van het terrein. Vanaf uw kampeerplaats op de camping loopt u direct de heide op.

Bij een camping op De Veluwe verwacht u uiteraard een mooi en rustig terrein met oog voor de natuur. Wij zorgen er dan ook voor dat veel van onze activiteiten aansluiten bij de sfeer en rust die u verwacht op De Veluwe, van broodjes bakken boven het knapperende kampvuur tot een avontuurlijke wildspeurtocht met de boswachter.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Paasheuvelgroep Campings

  • Overnachten
  • Verhuur

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De de-camping-van.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Paasheuvelgroep Campings
Woensbergweg 5
1272JP Huizen

+31 (0)35 5382481

Deel deze pagina

Paasheuvelgroep+Campings img