Drenthe

Drenthe

De Lente van Drenthe
Van harte welkom bij Camping De Lente van Drenthe gelegen op de Drentse Hondsrug. Het is een paradijs voor iedereen die van rust, natuur en een actieve vakantie houdt. De ruim opgezette camping is ideaal voor kampeerders die heerlijk van de rust willen genieten en voor gezinnen met jonge kinderen. Naast kamperen kan je ook overnachten in een luxe Safaritent, vrolijke lente tent of vakantiehuisje.

Omringd Door Natuur
Snuif de geur op van de bossen tijdens een wandeling, let op, de kans is groot dat je ree├źn en roofvogels ziet. Door de gunstige ligging op de Drentse Hondsrug fietst je iedere keer in een ander stuk natuur. Denk hierbij aan het beek- en esdorpenlandschap Nationaalpark De Drentsche Aa, heidegebied het Balloerveld, De Hunze Vallei en de diverse staatsbossen in de prachtige omgeving.

Actieve Vakantie
De diverse wandel-, ATB-en fietsroutes, die vanaf de camping starten zijn ideaal voor een actieve vakantie. Voor groepen kan Drenthe Xperience sportieve arrangementen samenstellen, zoals gps tochten, atb clinics of klimmen. Drenthe Xperience is een professioneel outdoor bedrijf gevestigd op De Lente van Drenthe.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De de-camping-van.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Drenthe
Houtvester Jansenweg 2
9462TB Gasselte

+31 (0)599 564333

Deel deze pagina

Drenthe img