Camping De Peerdse Barg

Camping De Peerdse Barg

De naam ‘De Peerdse Barg’ of ‘Peersen Berg’ is waarschijnlijk ontstaan doordat er paarden (van opa Gart?) op de op het terrein gelegen grafheuvel hebben gestaan. Er gaan ook nog twee andere verhalen over de naam de ronde. Het ene verhaal gaat over een zekere Peer waarvan de berg geweest zou zijn. De andere theorie gaat over de begroeiing van de berg met paarsbloeiende heide.

De huidige camping beslaat een kleine hectare en biedt plaats aan tientallen royale kampeerplaatsen. De indeling van de camping is zodanig opgezet dat de natuurlijke elementen op de camping een grote rol spelen. Dit trekt vooral mensen die van rust, ruimte en natuur houden, in al haar facetten. Vanwege het rustige karakter vanblikopcamping de camping is de camping minder geschikt voor kinderen. Er zijn bijvoorbeeld geen speeltoestellen of andere attributen op het terrein aanwezig.

Op het terrein bevinden zich twee goed onderhouden toiletgebouwen, voorzien van verwarming en vloerverwarming. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting van 6 Ampère en beschikken over een eigen afvoer voor afwaswater. Tussen elke twee caravans is een kraan aanwezig. Ook is er een wasserette op het terrein aanwezig.Tegen betaling kunt u beschikken over internet. Er zijn zowel zonrijke als schaduwrijke kampeerplaatsen beschikbaar. De camping is iets groter dan de gemiddelde minicamping, maar door de verdeling in kleine en iets grotere veldjes blijft de karakteristieke opzet van een minicamping behouden. De veldjes zijn deels gescheiden door een rijke begroeiing door bomen en struiken.

Frans en zijn vrouw Ria heten u van harte welkom op “de Peerdse Barg”, waar u gastvrij wordt ontvangen en oprecht kunt genieten van de natuur, de rust en de ruimte om u heen.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Camping De Peerdse Barg

  • Overnachten

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De de-camping-van.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Camping De Peerdse Barg
Oud Milligenseweg 39
3886MC Garderen

+31 (0)577 461091

Deel deze pagina

Camping+De+Peerdse+Barg img