Mast Camping

Mast Camping

Beste Gast,

Camping Mast op Terschelling is een gezellige gezinscamping gelegen op het waddeneiland Terschelling en ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

In het voor- en najaar kunt u bij ons heerlijk genieten van de rust en ruimte die de camping en prachtige natuur van Terschelling te bieden heeft. In het hoogseizoen organiseren wij voldoende activiteiten voor jong en oud.

De camping op Terschelling heeft mooie plaatsen ,goede voorzieningen en beschikt over talloze faciliteiten.

Wij wensen u veel lees en kijkplezier op onze site en zien u graag als gast op camping Mast.

Onze gemoedelijk en gezellige familiecamping Mast is gelegen in het dorp Formerum. Naast de verschillende kampeer­velden met fraaie ruime staanplaatsen voor tenten en caravans beschikken wij ook nog over verschillende luxe ingerichte huurtenten. De verschil­lende velden van de camping worden af­gescheiden d.m.v. houtwallen.

Centraal op de camping vindt u een eet­huis en de receptie en recreatieruimte. Alle kampeerplaatsen zijn uitgerust met elektra. Op het terrein bevin­den zich 2 toiletgebouwen met moderne voorzieningen,zoals een verwarmbaar waslokaal en familiedouches. Ook is er een wasserette en spoelplaatsen voor was en afwas. Op het terrein zijn 2 sport­velden met volleybalnetten,tafeltennis en voetbaltafel. Voor de kinderen zijn er op de velden speeltoestellen aanwezig en centraal bij het eethuis bevindt zich de grote speeltuin.
Het strand bevind zich op ca. 10 minuten fietsafstand van de camping.

Op onze camping is in het hoogseizoen(zomer) een recre­atieteam aanwezig, die als geen ander het hele gezin enthousiast weet te ma­ken voor de verschillende activiteiten. Zo is er iedere doordeweekse ochtend een passend kinderprogramma in Kinderclub ‘de Ark’ met knutselen, sport en spel. Maar ook voor de oudere jeugd is er voldoende te beleven! Wat dacht je van een stoere mountainbiketocht of een spannende survival? Met het hele gezin kunt u er heerlijk op uit trekken. Bij aankomst op het eiland of op de camping kunt u fietsen huren, om in uw eigen tempo het eiland te verkennen. Of wat dacht u een van heerlijke wande­ling door de uitgestrekte duinen of een unieke huifkartocht? Verspreid over het eiland liggen verschillende beziens­waardigheden, zoals het scheepswrak­museum, cranberrymuseum, natuurmuseum, behouden huys enz. enz.. U zult zich hier geen moment vervelen!Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Mast Camping

  • Recreatie
  • Sportactiviteiten

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De de-camping-van.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Mast Camping
Formerum 33
8894KB Formerum

+31 (0)562 448882

Deel deze pagina

Mast+Camping img