Camping De Bosrand

Camping De Bosrand

Aan de rand van boswachterij Schoonloo in Drenthe ligt camping 'De Bosrand': een karakteristieke boerderij die volledig in bedrijf is (melkvee). Sinds de jaren zestig woont de familie hier en houdt sindsdien ook een camping in dit prachtige stukje midden Drenthe. U kunt hier ook van genieten!

Voor iedereen die de sfeer wil proeven van het echte boerenleven: de bedrijvigheid, maar ook zeker de rust. Tijdens uw vakantie of weekendje weg biedt de camping u talloze mogelijkheden: Voor kinderen is het erg leuk (en leerzaam!) om dicht bij de dieren te zijn. Bijvoorbeeld de koeien ophalen uit de wei en kijken bij het melken, de kalfjes voeren en het verzorgen van de pony's.

De camping in de 'achtertuin' van de boerderij ligt tegen de rand van het bos. U kunt direct vanuit uw tent, caravan, huifkar of blokhut de Drentse natuur in. De bossen rond de camping zijn druk bevolkt: u hoeft er niet vreemd van op te kijken als u tijdens een wandeling of een fietstocht een ree, das, hert of konijn tegen komt. Op zo'n 100 meter van de camping ligt een prachtig bosven waar u heerlijk kunt zwemmen.

Liefhebbers van fietsen en wandelen kunnen hier hun hart ophalen, want er zijn diverse mooie wandelroutes en prachtige fietspaden door de Staatsbossen aangelegd. Er is een nieuw, luxe en verwarmd sanitaire gebouw. Er zijn voor de kinderen diverse speeltoestellen. De staanplaatsen zijn ruim en beschut gelegen of u kunt vanaf uw eigen plek genieten van een prachtig uitzicht over de Drentse weilanden. Gasten zonder tent of caravan kunnen op onze camping zowel een caravan als een sfeervolle blokhut huren. Wilt u 's morgens lekker verse broodjes van de warme bakker, dan kunt u gebruik maken van onze broodservice.

Zowel de camping als de boerderij is een echt familiebedrijf. Iedereen draagt zijn steentje bij aan een gemoedelijke en gezellige sfeer. Het kleinschalige karakter van de camping draagt hier zeker aan bij. Wanneer er op de boerderij iets spannends te gebeuren staat, zoals de geboorte van een kalfje, mag ook iedereen komen kijken. Het is niet voor niets dat veel mensen ieder jaar weer terugkomen naar De Bosrand!

Services

  • Reserveren verplicht

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De de-camping-van.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Camping De Bosrand
Ellertsweg 9
9535TA Ellertshaar

+31 (0)599 287346

Deel deze pagina

Camping+De+Bosrand img