Sine-Cura Camping

Sine-Cura Camping

Sine Cura is Latijn voor ‘Zonder zorgen’. Dat is precies wat wij u willen bieden, een zorgeloos verblijf op onze camping.

Camping Sine-Cura is te omschrijven als groen, gemoedelijk en rustig. De plaatsen zijn ruim met veel privacy. In het speeltuintje, op de trampoline en op het trapveldje kunnen ook kinderen zich prima amuseren.
De camping beschikt over een mooie petanque baan waar de gasten sportief bezig kunnen zijn.Ook is er wifi internet beschikbaar voor de gasten.
Tijdens de jaarlijkse barbecue- en mosselavond is het met alle campinggasten een groot, gezellig familiefestijn.


Vanaf de camping ziet u de duinen. Het strand is dan ook maar 1 kilometer verderop. U vindt bij ons de ideale uitvalsbasis voor wandelen en fietsen. Zelfs in de drukste periode van het seizoen is Sine-Cura een verademing, met de levendigheid van badplaats Burgh-Haamstede toch naast de deur. In de directe omgeving is veel te beleven zowel op sportief, cultureel als historische gebied.

Sine-cura: ontspan en geniet!

Veel groen, privacy en ruimte zijn de aantrekkelijke kenmerken van onze standplaatsen. Ze beschikken allemaal over een watertappunt, stroomaansluiting met 10 Ampère en een afvalwaterafvoer.

Voor vertier van de jeugdige gasten is er een speeltuintje, trampoline, basket en een trapveldje met een goal. In juli houden wij onze jaarlijkse barbecueavond voor alle gasten. De grote schuur op de camping leent zich uitstekend voor dit doel. Het is altijd een gezellige boel. Aan het eind van de zomer in de laatste week van augustus organiseren we een mosselavond. Ook dan zijn alle gasten weer van harte welkom.

Toercaravans
De plaatsen voor toercaravans zijn groot met elk een eigen toilet in het sanitairgebouw. Ze zijn vooral in gebruik als jaarplaats. Passanten zijn uiteraard ook welkom.

Voor een bedrag van € 1500,- all in, kunt u een heel seizoen zorgeloos genieten van uw standplaats op de camping.

Passanten kunnen terecht voor € 15,00 per dag in het voor- en naseizoen en voor €18,00 per dag in het hoogseizoen. Deze prijzen zijn excl. toeristenbelasting. We raden u aan vooraf te informeren of er een plaats vrij is.

Stacaravans
De stacaravans staan op ruime plaatsen die door de groene afzettingen volop privacy bieden. Ze zijn allemaal aangesloten op de riolering. De indeling in laantjes maakt de camping overzichtelijk en creëert een knusse sfeer.

De kosten per jaar bedragen € 1998,- excl. stroomverbruik en uiteraard zonder zorgen!

Er zijn geen honden toegestaan!

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Sine-Cura Camping

  • camping
  • seizoensplaatsen vrij
  • stacaravans te koop
  • vakantiehuisjes te huur

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De de-camping-van.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Sine-Cura Camping
Lageweg 6
4328RV Burgh-Haamstede

+31 (0)111 651775

Deel deze pagina

Sine-Cura+Camping img